Вносител маслини Лъки-2000 Високо качество маслини на ниски цени
гръцки маслини вносител
маслини маслини
зелени маслини маслини каламата

Консервирани маслини: Маслините в консерва се характеризират с това, че съдържанието им на сол е до 3,5 % , което ги прави практически безсолни на вкус. Стерилизират се в метални тенекии при температура от 120 градуса.

Натурални маслини: Натуралните маслини се отличават с неповторим вкус и биват черни, червени, кафяви до лилави на цвят. Ферментират напълно естествено за 8 месеца в саламура, процес който ги отличава от всички други, придавайки им невероятен цвят и уникален вкус. Естественият начин на приготвяне ги прави така ценни и търсени в България и по целия свят.

Каламата (Каламон) маслини: Каламата се счита за най-добрият сорт маслина в света. Отглеждана единствено в Гърция, тя се приготвя по същия начин както естествените (натурални) маслини.

Зелени маслини: Тези маслини биват предлагани в тяхната натурална форма, обезкостени, нарязани или запълнени с чушка, чесън, бадем.

Стафида маслини: Това са маслини, които са ферментирали напълно естествено като натуралните, но след което са дехидратирани в специални пещи, като по този начин загубват част от влагата си и стават на подобие на стафидите. Тези маслини са голям деликатес и се овкусяват със специални подправки и билки, които им придават един неповторим вкус и наслада. Те биват Амфиса, Халкидики и Каламата маслини.

 
 
маслини
маслини
маслини
маслини
маслини
маслини
НАЧАЛО   ЗА НАС   ОПИСАНИЕ   ГРЪЦКИ МАСЛИНИ   ОФЕРТИ   ЗА КОНТАКТИ